Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen
       
ZoekenThuislocatie

Al onze binnen activiteiten vinden plaats in De Druiventros, Bosscheweg 11, 5056 PP Berkel-Enschot. Tel: 013 – 533 91 15.

Er is voldoende parkeerruimte voor de auto en ruime fietsenstalling voor de fietsen.

Met het openbaar vervoer is De Druiventros te bereiken met lijn 9, uitstappen op de burgemeester Panislaan en dan 8 min. lopen of lijn 140 en uitstappen op de Heukelomseweg en 2 min. lopen naar De Druiventros.

Ben je nog in het bezit van muntjes van De Postelse Hoeve, dan kun je die bij De Druiventros ook nog gebruiken. Wissel ze bij je eerste vezoek aan de Druiventros bij de receptie om in Druiventrosmuntjes.

Starten culturele club

Met ingang van het nieuwe verenigingsjaar starten we met de culturele club. We gaan in een groep van maximaal 15 personen viermaal per jaar een museum bezoeken. Ben je een cultuurliefhebber, schrijf je hiervoor dan in.

Coronamaatregelen

De maatregelen houden in dat bij bezoek aan o.a. horeca voortaan om een QR-code wordt gevraagd. Daarbij zal ook gevraagd worden om het identiteitsbewijs.

Wil je om deze reden niet meer deelnemen aan een activiteit, vergeet dan niet te annuleren via de website. Hoe annuleren in zijn werk gaat is te vinden op de pagina informatie. Zolang er een rood kruisje achter de activiteit staat waar je voor ingeschreven hebt kun je nog annuleren.

Update coronamaatregelen 27 jan. 2022

Gelukkig mogen we de activiteiten weer gaan starten, de horeca en de cultuursector mogen hun deuren weer openen. Bijna alles kan doorgaan, met uitzondering van de volgende activiteiten.

  • Portugese Synagoge 15 febr. 2022  gaat niet door. In het nieuwe verenigingsjaar is het weer mogelijk hiervoor in te schrijven.
  • Jubileumfeest 10 maart gaat niet door. In de bestuursvergadering van april wordt besloten of het feest verplaatst wordt naar 29 september 2022.
  • De filmcursus gaat in februari 2022 nog niet van start. Degene die zich in hebben geschreven voor deze cursus krijgen na 1 februari hierover bericht.

 

 

LID WORDEN

Klik op de link hieronder en vul het aanmeldformulier in.

Lid worden