Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen
       
ZoekenThuislocatie

Al onze binnen activiteiten vinden plaats in De Druiventros, Bosscheweg 11, 5056 PP Berkel-Enschot. Tel: 013 – 533 91 15.

Er is voldoende parkeerruimte voor de auto en ruime fietsenstalling voor de fietsen.

Met het openbaar vervoer is De Druiventros te bereiken met lijn 9, uitstappen op de burgemeester Panislaan en dan 8 min. lopen of lijn 140 en uitstappen op de Heukelomseweg en 2 min. lopen naar De Druiventros.

Ben je nog in het bezit van muntjes van De Postelse Hoeve, dan kun je die bij De Druiventros ook nog gebruiken. Wissel ze bij je eerste vezoek aan de Druiventros bij de receptie om in Druiventrosmuntjes.

Starten culturele club

Met ingang van het nieuwe verenigingsjaar starten we met de culturele club. We gaan in een groep van maximaal 15 personen viermaal per jaar een museum bezoeken. Ben je een cultuurliefhebber, schrijf je hiervoor dan in.

Laatste nieuws coronamaatregelen

De maatregelen houden in dat bij bezoek aan o.a. horeca voortaan om een QR-code wordt gevraagd. Daarbij zal ook gevraagd worden om het identiteitsbewijs.

De lezing over Frida Kahlo van 27 september komt te vervallen, omdat de spreekster niet wil deelnemen aan QR code controles.

Tot 1 november gaat het voor het Vrouwen Gilde om de lezing van 21 oktober, Proef de Kade, Kunstgeschiedenis, Literatuur en misschien de Palingrokerij. Dus zorg ervoor dat je geldige documenten bij je hebt. Als je geen smart telefoon hebt, kun je de code printen via www.coronacheck.nl 

Wil je om deze reden niet meer deelnemen aan een activiteit, vergeet dan niet te annuleren via de website. Hoe annuleren in zijn werk gaat is te vinden op de pagina informatie. Zolang er een rood kruisje achter de activiteit staat waar je voor ingeschreven hebt kun je nog annuleren.

Voor wat betreft Proef de Kade heb je nog 1 week de tijd om te annuleren. Voor degenen die op de wachtlijst staan: houd de inschrijving in de gaten want misschien wordt een grotere groep in de horeca toegestaan.

LID WORDEN

Klik op de link hieronder en vul het aanmeldformulier in.

Lid worden