Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen Meer info
       

Film cursus

maandag 9 oktober 2023

 
Vervolgdata
maandag 13 november 2023, maandag 29 januari 2024, maandag 11 maart 2024, maandag 15 april 2024
Tijd
13:30 tot 16:30 uur
Inschrijfperiode
zaterdag 1 juli 2023 t/m woensdag 1 november 2023
Inschrijving te annuleren tot
zaterdag 2 september 2023
Locatie
Cinecitta, Wllem II straat 29, 5038 BA Tilburg
Aantal deelnemers
minimaal 90, maximaal 170
Aantal beschikbare plaatsen
62
 

Inleider : Sam Simons

Gastvrouw : Annelieze van Roosmalen, tel.: 06 24 69 75 77

Kosten : € 32,50

Kosten : € 39,00 éénmalige introducée 

Drankjes op eigen kosten

 

logo-cinecitta-1

In deze filmcyclus gaan we zoals gebruikelijk vijf films zien.

Cinecitta selecteert films uit het aanbod van nieuwe films. Het is iedere keer een verrassing welke films we te zien krijgen. Wie bekend is met het filmaanbod van Cinecitta, weet dat het mooie en interessante films zijn die altijd een boodschap met zich meedragen. De films worden ingeleid door filmprogrammeur Sam Simons.

We krijgen altijd een voorpremière van een film te zien. Daardoor is de kans dat je de film al eerder hebt gezien, vrijwel nihil. Alleen als je lid van de filmclub van Cinecitta bent, is er een heel kleine kans dat je de film al eerder hebt gezien.

We starten anders dan vorig jaar, om 13.30 uur met de filmvertoning. Dat wil zeggen met de inleiding van Sam Simons in Zaal 1 van Cinecitta. Je kunt desgewenst een drankje mee naar de zaal nemen en de locatie is uitermate geschikt om na afloop gezellig wat te drinken en na te praten.

Om de nieuwe locatie in te wijden, doen we het aanbod om je dochter, kleindochter, zus, vriendin of buurvrouw één van de vijf keer als introducée mee te nemen naar de film voor € 6,50

Meteen bij je inschrijving kies je voor de optie om één keer iemand mee te nemen. Welke filmmiddag dat wordt, bepaal je later zelf.

Dankzij de samenwerking met Cinecitta, onze thuisbasis vanaf september 2023, kunnen we de prijzen betaalbaar houden. Dus kom en geniet van een gevarieerd aanbod van interessante, soms droevige, soms vrolijke, soms zware, soms luchtige, maar altijd goede films die weten te raken en die veel gespreksstof opleveren. En je kunt er als eerste over meepraten.

 

buitenkant-cinecitta 2

 

 

 

LID WORDEN

Klik op de link hieronder en vul het aanmeldformulier in.

Lid worden